Beşiktaş Tolgay Arslan'ın fiyatını belirledi

Beşiktaş yönetimi Tolgay Arslan için istenecek bonservis bedelini belirledi

Beşiktaş’ta yönetim hafta başında kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan’ın bonservis bedelini belirledi. Siyah-beyazlı yönetim, geçtiğimiz haftalarda alacaklarını alamadığı için kulübü TFF’ye şikayet eden ve Medipol Başakşehir maçının devre arasında yemek yediği için Şenol Güneş ile tartışan yıldız oyuncu kadro dışı bırakmıştı.

Yaşanan bu süreçten sonra Tolgay’ın Burak Yılmaz veya Ozan Tufan ile takasta kullanılması gündeme gelse de bu ihtimaller şu anlık zor gibi gözüküyor.

Tolgay Arslan’ın bonservis bedeli 5 milyon Euro

Fotomaç’ta yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetimin bu oyuncuyu takasta kullanmak yerine satarak nakit sıkışıklığını gidermek isteyeceği de konuşuluyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, geçen yıllarda oyuncunun menajerinin devamlı ‘Tolgay’ı İtalyan, Alman ve İngiliz kulüpler istiyor’ şeklindeki açıklamalarını hatırlatarak teklif getirmesini istedi. Yönetimin, yıldız oyuncunun menajerine 5 milyon Euro’nun altında bir teklif getirme dediği de aktarıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI