Beşiktaş Trabzonspor canlı izle

Beşiktaş Trabzonspor Türkiye Kupası final maçı canlı şifresiz yayın izle | Ziraat Türkiye Kupası ATV izle


Ziraat Türkiye Kupası Finali: Beşiktaş-Trabzonspor Maçı Canlı İzlemek için tıklayın...

Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20:45'te başlayacak olan bu büyük mücadelede iki takım da kupa için ter dökecek. Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu mutlu sonla kapatmayı hedefliyor. İşte maça dair tüm detaylar ve canlı yayın bilgileri...


Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kupa Yolculuğu

Beşiktaş'ın Kupa Hedefi

Beşiktaş, bugüne kadar kupada 16 kez final oynadı ve 10 kez kupayı kazandı. 2020-2021 sezonunda son olarak kupayı müzesine götüren siyah-beyazlılar, bu sezon 11. kez kupayı kazanmak istiyor. Beşiktaş, aynı zamanda Avrupa kupalarına katılmayı da garantilemek istiyor.


Trabzonspor'un Final Yolu

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası serüvenine bu sezon dördüncü turdan başladı. Çorum FK'yı ve beşinci turda Manisa FK'yı 3-1'lik skorlarla geçen Trabzonspor, son 16 turunda Gençlerbirliği'ni 2-1, çeyrek finalde ise Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Yarı finalde Fatih Karagümrük'ü 3-2 ve rövanşı 4-0 kazanarak finale yükseldi.


Beşiktaş-Trabzonspor Maçı Hakem Kadrosu

Maçta Ali Şansalan düdük çalacak. Yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Dördüncü hakem Burak Pakkan olacak. VAR hakemi olarak ise Hollandalı Dennis Johan Higler görev yapacak. AVAR'da Murat Erdoğan, Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Ceylan yer alacak.


Beşiktaş-Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali, 23 Mayıs Perşembe günü saat 20:45'te başlayacak. Maç, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.


Beşiktaş-Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası finali, ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maça şehir dışından gelen taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor ve stadın kapalı gişe olması bekleniyor.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI