Beşiktaş - Trabzonspor Oynanacak mı?

İstanbul'da yaşanan yoğun sis Beşiktaş-Trabzonspor maçının ertelemesine neden olabilir.

Beşiktaş - Trabzonspor Oynanacak mı? 

İstanbul'da yaşanan yoğun sis Beşiktaş-Trabzonspor maçının ertelemesine neden olabilir. Son 24 saattir İstanbul'da görülen yoğun sisin maçın ertelenmesini gündeme getirdi. 

Dün akşam saatlerinde Esenyurt Stadı'nda oynanan İstanbulspor-Menemanspor 1. Lig mücadelesi sis  nedeniyle 62. dakikada yarıda kalmıştı. 

Beşiktaş-Trabzonspor maçının bugün oynananmaması durumunda yarın öğlen saat 14:00'a ertelenebileceği kaydedildi. 

Süper Lig'in 12. haftası dev bir maça sahne olacak, Beşiktaş ile Trabzonspor, galibiyet için kozlarını paylaşacak. Galatasaray zaferi sonrası Hatay'da yıkılan ve Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'e kaybeden Beşiktaş, taraftar desteğini arkasına alıp 3 puanı kapmak ve güçlü rakibi ile arasındaki puan farkını 4'e indirmek istiyor. Ligde tam 23 maçtır kaybetmeyen, 27 puanla liderlik koltuğunda oturan ve fırtına gibi esen Trabzonspor ise zorlu deplasmanda kazanıp yoluna doludizgin devam etmeyi amaçlıyor.

Beşiktaş da Trabzonspor da çok önemli yıldızlara sahip, ancak iki isim var ki; kariyerleri boyunca bu tip büyük maçları defalarca oynadılar: Pjanic ve Hamsik... Pjanic, Juventus ve Barcelona formalarıyla fark yarattı, Hamsik ise Napoli’de efsaneleşti. Bu kez Vodafone Park’ta, iki büyük ustanın orta sahadaki kapışması nefes kesecek.

Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçını Erkan Özdamar yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak dev 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Beşiktaş-Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Josef, Pjanic, Ghezzal, Alex, Larin, Kenan

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Hugo, Trondsen, Berat, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius (Djaniny)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI