Beşiktaş Transfer Bombasını Patlatıyor

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'le sözleşmesi sona erecek orta saha oyuncusu Bernard ile anlaşmaya çok yaklaştı.

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'le sözleşmesi sona erecek orta saha oyuncusu Bernard ile anlaşmaya çok yaklaştı.

Beşiktaş, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek adına transfer çalışmalarını yürütüyor.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona erecek Bernard'ın transferinde sona yaklaştı.

Siyah beyazlıların, Talisca ve Quaresma'nın ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak bu transfer hamlesinde bulunduğu kaydedildi.

Hem 10 numara pozisyonunda, hem de her iki kanatta da forma giyebilen Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve tarafların yıllık 3.5 milyon Euro'dan 4 yıllık ön anlaşmaya vardığı kaydedildi.

15 kez Brezilya Milli Takımı formasını giyen Bernard, bu sezon Shakhtar Donetsk formasıyla 29 maça çıktı ve 10 gol attı.

Bernard Duarte kimdir?

Bernard 1992 Belo Horizonte doğumlu. 10 nurama pozisyonunu ve iki kanatta da görev yapabiliyor. Uzun adı Bernard Anicio Caldeira Duarte olan sambacının sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

2011-2013 yılları arasında 3 sezon Atletico Mineiro forması giyen Bernard, 25 Milyon Euro karşılığında Shakhtar Donetsk'e transfer oldu.

Yıldız futbolcu 5 sezondur Shaktar Donetsk forması giyiyor. Bu sezon takımı ile 29 maça çıkan Brezilyalı futbolcu 10 gol atma başarısı gösterdi. 

15 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen ve geniş kadroda zaman zaman kendisine yer bulan Bernard'ın günce piyasa değeri 15 milyon Euro.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI