Beşiktaş Transfer Bombasını Patlatıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, Alanyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Papiss Cisse'yle yaptığı pazarlıklarda sona yaklaştı. Beşiktaşlı yöneticilerin, bu sezon 22 gol atarak krallık yarışında zirveye yerleşen 35 yaşındaki golcüye bonuslarla 1.5 milyon Euro teklif ettiği, anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi.

Süper Lig’de bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Siyah-Beyazlılar, bir yandan da yeni dönem öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, “Küçülmeye gitmiyoruz. Beşiktaş, sadece gençlerle oynamaz. Yeni sezonda şampiyonluk yaşamak için bir kadro kuracağız” açıklamalarının ardından harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, genç hocanın eski öğrencisini gözüne kestirdi... Kara Kartal’ın, Aytemiz Alanyaspor’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Papiss Cisse için yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydettiği belirtildi. 

Zamlı sözleşme istedi

Alanyaspor Yönetimi’nin sezon sonunda bitecek olan kontratını yenilemek için haber gönderdiği Cisse’nin, “Önemli takımlardan teklifler aldım. Onlarla görüştükten sonra uzlaşma sağlayamazsam elbette Alanyaspor'da kalırım” yanıtını verdiği öğrenildi. Akdeniz ekibinden yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanan 35 yaşındaki golcünün, Beşiktaş'tan ise bu rakamın üzerinde bir talep bulunduğu kaydedildi.

Görüşmeler sürüyor

Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş Yönetimi’nin, garanti para ve bonus formülüyle tecrübeli futbolcunun istediği rakamı vermeyi planladığı belirtildi. Buna göre Siyah- Beyazlılar, 1 milyon Euro garanti paraya ek olarak; oynadığı her 10 maç ve attığı her 5 gol için de toplamda 500 bin Euro’luk bir bonus teklif ettiği; toplam rakamın 1.5 milyon Euro’yu bulduğu ifade edildi.

61 maçta 42 golü var

Aytemiz Alanyaspor formasıyla bu sezon Süper Lig’de 29 karşılaşmaya çıkan Cisse, 22 gollük performansıyla krallık yarışında zirvede bulunuyor. Başarılı oyuncu, Alanyaspor’da 2 sezonda toplamda 61 karşılaşmada süre alıp rakip fileleri 42 kez sarsarak ilerlemiş yaşına rağmen kalitesini sürdürdüğünü ispat etmesini bildi.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI