Beşiktaş Transfer Bombasını Patlattı... Ahmed Musa Beşiktaş'ta

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş, Al Nasr ile yollarını ayıran 28 yaşındaki kanat oyuncusu Ahmed Musa ile prensip anlaşmasına vardı. 

Süper Lig takımlarıyla ismi uzun süredir anılan Ahmed Musa, Al Nasr'dan ayrılıp bonservisini eline alınca Beşiktaş'ın da gündemine girdi.

28 yaşındaki Nijeryalı futbolcu 2018'de Leicester'dan 16.5 milyon euro'ya transfer olduğu Suudi Arabistan kulübüyle 2.5 yıllık birlikteliğine ekim ayında son vermişti.

Teknik Direktör Sergen yalçın'ın isteğiyle Ahmed Musa ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı. Kamerunlu yıldızın ligin ikinci yarısı için 750 bin euro'luk bir teklife 'evet' dediği belirtildi. 

Ahmed Musa Kimdir? Kaç yaşında, kariyeri... 

Futbola ülkesinde Kano Pillars altyapısında başlayan Musa, 2010'da Venlo'ya gitti, 2012'de CSKA'ya 5 milyon euro'ya geçti. 2016'da Leicester'a 19.5 milyon euro'ya satılan yıldız futbolcu, 2018'de Al Nasr'a 16.5 milyon euro'ya transfer oldu ve bugüne kadar bonservisine 41 milyon euro ödendi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI