Beşiktaş transfer haberleri 11 Ocak 2017 Çarşamba

Beşiktaş transferde rotayı Huntelaar'a çevirdi

Beşiktaş'ta her gün yeni bir golcü ismi gündeme geliyor. Huntelaar ile ilgili girişimler hızlandı ve teklif yapıldı. Ayrıca Sobol ve Ersan ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'ta golcü transferi için her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımın transfer dönemi sona ermeden bu bölgeye mutlaka takviye yapması bekleniyor. Huntelaar ile ilgili Schalke'ye teklif yapıldı. Sol bek için düşünülen Sobol transferinin bitmesi an meselesi. Ersan Gülüm ile ilgili sıcak gelişmeler gündemde. İşte 11 Ocak Çarşamba son dakika Beşiktaş haberleri...

HUNTELAAR KOPTU GELİYOR

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yaşayıp formasına 3. yıldızı takmayı planlayan Beşiktaş, ikinci yarı öncesinde forvet transferi konusunda büyük mesai harcıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği sonrasında hücum hattına yeni bir isim kazandırmak için çalışmalarını hızlandıran yönetimin, Klaas-Jan Huntelaar için Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’e yaptığı 1.5 milyon Euro’luk (5.8 milyon TL) teklif kabul edildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI