Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer savaşı

Championship takımlarından Wigan'da oynayan Manchester United'ın eski futbolcusu Nick Powell için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgisinin olduğu belirtildi.

Championship takımlarından Wigan'da oynayan Manchester United'ın eski futbolcusu Nick Powell için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgisinin olduğu belirtildi.

İsmini Manchester United'da duyuran ve kariyerini Championship ekiplerinden Wigan'da sürdüren İngiliz 10 numara Nick Powell için İngiltere'den flaş bir transfer iddiası geldi.

İngiliz basınının haberine göre Wigan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Powell ile Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe ilgileniyor.

BONSERVİS ÜCRETİ ÖDENMEYECEK

Bonservisi elinde olması nedeniyle iki kulübünde 25 yaşındaki futbolcunun transferine sıcak baktığı belirtildi.

Öte yandan Powell ile Türkiye'nin dışında Almanya'dan Red Bull Leipzig, Mönchengladbach ve İngiltere'den Burnley'in ilgilendiği kaydedildi.

MANCHESTER UNITED, 18'İNDE ALMIŞTI

Manchester United'ın henüz 18 yaşında 7.5 milyon euroya transfer ettiği Nick Powell, 2016 yılında İngiliz devinden Wigan'a transfer olmuştu. İki ayağını da kullanabilen ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Powell, bu sezon Wigan ile 27 maça çıkarken 7 gol ve 7 asist üretti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI