Beşiktaş, Weghost transferini dünyaya böyle duyurdu (Video)

Beşiktaş, Weghorst transferi için tanıtım videosu yayınladı.

Beşiktaş, dün gece saatlerinde İstanbul'a getirdiği Hollandalı futbolcu Wout Weghorst'u Burnley'den 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Kadrosunda büyük bir yenilemeye giden Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un ardından ikinci golcü transferi de tamamlandı.

Siyah beyazlılar, uzun süredir görüşmelerde gerçekleştirdiği ve dün gece saatlerinde İstanbul'a getirdiği Wout Weghorst'un transferini resmen açıkladı.


KİRALAMA ÜCRETİ ÖDEMEYECEK

Beşiktaş'tan transfere ilişkin yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Wout François Maria Weghorst'un geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile 06.07.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Burnley FC Kulübü'ne kiralama bedeli ödenmeyecektir. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 2.800.000 Avro garanti ücret ve ayrıca net 200.000 Avro Performans Primi Şirketimiz tarafından ödenecektir." denildi.

Beşiktaş, Wout Weghorst'un transferini resmen açıkladı 

Beşiktaş, 29 yaşındaki Hollandalı golcü Wout Weghorst'un transferi için resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Profesyonel Futbolcu Wout François Maria Weghorst'un transferi konusunda kendisi ve kulübü Burnley FC ile görüşmelere başlanmıştır."

Ülkesinde Emmen, Heracles, AZ Alkmaar, Almanya'da Wolfsburg formaları giyen 29 yaşındaki santrfor, bu yılın başında 12 milyon sterlin bonservis bedeliyle İngiltere'nin Burnley takımına transfer olmuştu.

Tecrübeli futbolcu, kariyerinde çıktığı 396 maçta 163 kez fileleri havalandırdı. Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen Weghorst, 14 karşılaşmada 3 gol attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI