Beşiktaş Yeni Sezon Formalarını Tanıttı

Beşiktaş, 2021-2022 futbol sezonu formalarını tanıttı.

Beşiktaş, 2021-2022 sezonu formalarını tanıttı.  Beşiktaş'ın resmi sitesinde yer alan formaların açıklaması ise şu şekilde.

İç Saha Forması

İç saha formalarında Beşiktaş taraftarının en heyecanlı anlara tanıklık eden, en güzel kutlamalara ev sahipliği yapan İstanbul Boğazına atıfta bulunuldu. Formalar, Boğaz’ı sahiplenen takım olan Beşiktaşımızın Siyah-Beyazlı taraftarına adanıyor.

İç saha formalarının ense kısmında “ÖNCE BEŞİKTAŞ VARDI” sloganının yazılı olduğu bir şerit bulunuyor. 


Deplasman Forması

Deplasman formalarında Beşiktaş'ın simgesi Kara Kartal’ın heybetli duruşu sergilenmek amaçlandığı açıklandı. Adidaslı yetkililer, kartal temalı deplasman formaları ile takıma ilham verip cesaretlendirirken, taraftarlara her zaman, her yerde Kara Kartal’ın gücünü hissettirmeyi hedefliyor. 

Bu forma da bu sezondaki diğer formalar gibi, deplasmanda takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayarak evinde hissettiren ve her zaman, her koşulda takımını, simgesi olan Kara Kartal’ın sahip olduğu mücadeleci ruh ile destekleyen Beşiktaş taraftarına adandı. Deplasman formalarında EMBOSS baskı teknolojisi ile kumaş yüzeyine kartal tüylerinden ilham alınan parlak bir desen uygulandı.


Üçüncü forma

Hem iç saha hem deplasman maçlarında kullanılacak alternatif taraftar formalarında ise geçmişten esinlenildi. Beşiktaşımızın son dönemde benimsediği öze dönüş hareketine ve sahip olduğu köklü geçmişe atfedilen bu tasarım, sevenlerine Beşiktaşlı olmanın gururunu hissettirirken, Beşiktaş’ın semt ruhunu dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara yaşatacak.

Taraftar formalarının ense kısmında iç saha formasında olduğu gibi “ÖNCE BEŞİKTAŞ VARDI” sloganının yazılı olduğu bir şerit bulunuyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI