Beşiktaş Yetişemedi

Beşiktaş Mogaz Takım, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin dördüncü haftasında Fransız ekibi Montpellier HB ile karşılaştı.  

Beşiktaş Mogaz Takım, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin dördüncü haftasında Montpellier HB'e 32-36 yenilmekten kurtulamadı. 

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı üç maçın ikisini kazanan Siyah-beyazlılar, Montpellier HB karşısında son dakikalarda farkı kapatamaya çalışsa da rakibine yetişemedi. 

Beşiktaş Mogaz maça; Karim, Tomic, Marko, Pribak, Ramazan, Faruk ve Tolga ile başlayan Siyah-Beyazlılar ilk devreyi 16-20 yenik kapadı. 

Siyah-Beeyazlı takım, İkinci devrede maçın son 5 dakikasında farkı 1'e indirmeyi başardı ama maçın son anlarında rakibin başarılı hücumlarına yanıt veremeyince salondan 32-36 yenilgiyle ayrıldı. 

Beşiktaş Mogaz Antrenörü: ‘Maç boyunca ilk on dakikada oluşan farkı kapatmaya çalıştık’


Arın mücadele sonrası şunları söyledi; 

“Maçın on dakikasında beklemediğimiz bir skor vardı. Maçın sonuna kadar bu skoru kapatmaya çalıştık. Rakibin gücünü biliyorduk. Güzel bir maç oldu. Rakibi kutluyorum. Önemli olan mücadele etmekti. Oyunun başında erken atışlar kullandık ve hızlı hücumlar yedik. Rotasyon kaynaklı problem yaşadık.”


Beşiktaş Kaptanı Ramazan Döne ise takım olarak güçlerinin galibiyete yetmediğini açıkladı 

“Rakibe saygı duyuyoruz. Grubun en iyi takımına karşı oynadık. İlk on dakika bir şey yapamadık. Onuncu dakikadan sonra kendimize geldik. Gücümüz kazanmaya yetmedi. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Haftaya oynayacağımız maç çok önemli. O maçı kazanıp gruptan çıkma iddiamızı sürdürmek istiyoruz.”



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI