Beşiktaş, yıldız futbolcunun menajerini İstanbul'a geldi

Beşiktaş Yönetimi, Prijovic'in menajeri İstanbul'a davet edildi

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği! Prijovic'in menajeri İstanbul'a davet edildi
TFF'nin belirlediği harcama limiti nedeniyle, kısıtlı harcama yapma hakkına sahip olan Beşiktaş, forvet transferi için gündemine aldığı Prijovic'in menajerini İstanbul'a davet etti.
Beşiktaş'ın forvet için gündemine aldığı Aleksandar Prijovic'te yeni bir gelişme yaşandı. Ajansspor'un haberine göre Beşiktaş yönetimi, Sırp golcünün menajeri Philip Lesniewski'yi transferde bir çözüm bulmak için İstanbul'a davet etti.
Prijovic'in Al Ittihad'da mutsuz olması ve takımdan ayrılmak istemesi nedeniyle siyah-beyazlılar oyuncunun bedelsiz kiralık transferi üzerine yoğunlaştı. Fakat menajeri Lesniewski, Arap kulübünün bedelsiz olarak bu işe razı edilemeyeceğini söyledi. Ayrıca oyuncunun yarım sezonluk, 1 buçuk milyon Euro'ya yakın ücretinin de ödenmesi gerektiğini belirtti.
Bu konuda çözüm bulunamadığı için bu transfer askıya alınacaktı ancak Beşiktaş bütünüyle vazgeçmedi. Durum zor gözükse de yöneticiler ay sonuna kadar bir çözüm bulmak için çalışıyor. Oyuncuya Rusya ve Çin'den de talipler var.
Priovic, 2015'te Boluspor'da da forma giymişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI