Beşiktaş yöneticisi olmuşsun ama...!

Beşiktaş-Trabzonspor Maçında Skandal Hareket! Kadir Kılıç Gündemde

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 3-2 kazanan Beşiktaş, kupada mutlu sona ulaştı ve şampiyon oldu. Beşiktaş'ın gollerini 45+3'te penaltıdan Ghezzal, 54'te Salih Uçan ve 90+4'te Al-Musrati atarken, Trabzonspor'un gollerini 13'te Paul Onuachu ve 89'da Nicolas Pepe kaydetti.

Skandal Hareket! Kadir Kılıç Gündem Oldu

Maçın ardından Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıç, Trabzonspor taraftarına skandal bir hareket yaptı. Beşiktaş'ın attığı gol sonrası Kadir Kılıç, Trabzonspor taraftarlarına kol hareketi yaptı. Bu hareket, spor şube görevlileri tarafından engellendi.

 

Yanındaki bir diğer yönetici ise ''Hepiniz o.... çocuğusunuz.'' ifadelerini kullandı. Bu skandal hareket Trabzonspor taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı.

Skandal Hareket

Kadir Kılıç Kimdir?

Kadir Kılıç, 1963 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde aldıktan sonra Fransa'da Paris Sorbonne IV Üniversitesi'nde Fransız Edebiyatı ve Uygarlığı üzerine bir yıl eğitim aldı. 1989 yılından bu yana deri ve kürk sektöründe faaliyet gösteriyor. Üç dönem sektör başkanlığı yapan Kadir Kılıç, uluslararası federasyonda yönetim kuruluna seçilerek 2 yıl görev almıştır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü kongre üyesi olup 2007 yılında Divan Kurulu'na seçilmiştir. Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerini bilen Kadir Kılıç, iki çocuk babasıdır.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI