Beşiktaş Yönetimi Hasta Yatağındaki Çebi'yi Yalanladı

Beşiktaş Kulübü, Basketfaul.com internet sitesinde Fenerbahçe'nin 4 oyuncularını almak istediği ile ilgili haberi üzerine bir açıklama yapmıştı ve bu haberi yalanlamıştı. Basketfaul bu açıklamaya yanıt verdi.

Beşiktaş Kulübü, Basketfaul.com internet sitesinde Fenerbahçe'nin 4 oyuncularını almak istediği ile ilgili haberi üzerine bir açıklama yapmıştı ve bu haberi yalanlamıştı. Basketfaul.com bu açıklamaya yanıt verdi. 

Beşiktaş şu açıklamayı yapmıştı; 

"Kulübümüzün gençleştirme ve öze dönüş vizyonu doğrultusunda sezon başında Erkek Basketbol Takımımızın kadrosuna dahil edilen bazı basketbolcularımızın, ING Basketbol Süper Ligi’nde yer alan güzide bir rakibimize transferleri hususunda anlaşmaya varıldığı iddiasıyla bazı internet sitelerinde yer alan haberler ve sosyal medyada yapılan paylaşımlar tamamen asılsızdır.


Kadromuzda bulunan basketbolcularımız için güzide rakibimiz de dahil hiçbir kulüp ile transfer görüşmesi yapılmamıştır.


Erkek Basketbol Takımımız, yarın oynayacağı çok önemli müsabakaya odaklanmış durumdayken, her geçen gün yükselen performanslarıyla lige damga vurmayı başarmış sporcularımızla ilgili yayınlanan masa başında kurgulanmış haberleri kötü niyetli bulduğumuzu belirtir, taraftarlarımızdan bu tarz asılsız haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz."

AÇIKLAMAYA YANIT GELDİ: 

Basketfaul internet sitesinden yapılama işe şöyle; 

1. Haberimizde anlaşmaya varıldığı konusunda en ufak bir ibare bulunmamaktadır, Fenerbahçeli yöneticilerin oyuncunun menajeri ile görüştüğü yazılmıştır.

2. Açıklamada Karşıyaka önemi vurgulanmış ve haberin masa başında kötü niyetle kurgulandığı iddia edilmiş. Beşiktaş son haftalarda yakaladığı büyük çıkışla düşme potasından play off potasına girdi. Basketfaul olarak da Beşiktaş'ı 6 kez haftanın takımı seçerek başarılarını teslim ettik. Karşıyaka maçı ise ligin bitmesine 16 hafta kala oynanacak bir maç, yani takımların sıralaması belirlemede karar verici bir özellik taşımıyor. Kaldı ki bundan bir ay kadar önce Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi de ismini vermeden bir kulübün kendilerine bazı oyuncular için "uçuk" rakamlar önerdiğini bir TV programı sırasında söylemiştir. Bizim haberle Çebi'nin açıklaması arasındaki fark, uçuk diye tabir ettiği rakamı hangi kulübün vermeye hazır olduğudur. Hadi, Basketfaul'u yalanladınız, bari "uçuk teklifler var" diyen başkanınızı yalanlamasaydınız.

3. Açıklamanın sonunda taraftarlardan "Bu tür asılsız haberlere itibar etmeyin" denilmektedir. Yani hem Çebi, hem de Basketfaul yalanlanmak istenmektedir. Haberimizde Fenerbahçe ile oyuncuların menajerleri arasındaki görüşmeden söz edilmiştir, Beşiktaş'ın bu görüşmeyi yalanlaması için görüşmedeki taraflardan biri olması gerekir ama değildir.

4. Beşiktaş adına açıklamayı kaleme alanın, yazdığımız haberi anlamış olmasını dilerdik. Ayrıca Basketfaul olarak bu oyuncularla ilgili görüşümüz en azından gelecek sezon da Beşiktaş'ta kalmalarının, gelişimleri açısından daha iyi olacağı yolundadır.

Saygılarımızla.   

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI