Beşiktaş Yönetimi masaya yumruğunu vuracak

Beşiktaş Yönetimi TFF'ye çıkarma yapma kararı aldı.

Beşiktaş’ta Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile oynanan derbide karşılamanın hakemi Bülent Yıldırım’ın verdiği kararlara tepkiler dinmiyor. Karşılaşmanın sona ermesinden sonra Başkan Fikret Orman, bir televizyon kanalının canlı yayınında derbinin hakemine ağır eleştiriler getirmişti.

Riva’ya çıkarma yapılacak

Sabah’ta yer alan habere göre Bülent Yıldırım’ın düdüklerini hep ev sahibi ekipten yana çaldığını ve Galatasaray’ın ilk golünden hemen önce verilen hatalı taç atışının maçın seyrini değiştirdiğini savunan siyah-beyazlılar, karşılaşma sonrası kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) çıkarma yapma kararı aldı. Başkan Orman’ın derbide hatalı buldukları kararları MHK’ya ileteceği ve gelecek yıl ‘yabancı başhakem’ önerisinde bulunacağı kaydedildi. Aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanı da olan Fikret Orman, ilk toplantıda diğer kulüp başkanları ile bu konuyu masaya yatıracak ve yeni sezona bir takım değişikliklerle girilmesi noktasında adım atacak. Yönetimin bu noktada TFF’de yapılacak seçimi beklediği kaydedildi.

Beşiktaş’ı Galatasaray derbisinde isyan ettiren kararlar

İşte Beşiktaş camiasının derbide hatalı kararlar verildiğini düşündüğü o pozisyonlar:

1-Mariano’nun uzaklaştırdığı top Caner Erkin’e çarpmadan taca çıktı. Ancak hakemin, Galatasaray’a .Saray’a verdiği taç sonrası siyah-beyazlılar gol yedi.

2- Burak Yılmaz yerdeyken Donk yüzüne tekme attı. Hakem kartını çıkarmadı. Burak Yılmaz’ın kaşının yan tarafında bir şişlik oluştu.

3- Luyindama’nın Atiba’ya dirsek attığı pozisyonda faul dahi çalınmadı.

4- Adriano oyuna girerken henüz yerine geçmeden Galatasaray, o bölgeden taç kullanarak gol buldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI