Beşiktaş Yönetimi, Vida'nın fiyatını belirledi

Beşiktaş Yönetimi Demogaj Vida için flaş bir karar aldı.

Beşiktaş’ta yönetim, kulüpte yaşanan ekonomik sorunların önünü açabilmek için sezon sonunda Domagoj Vida’yı tekrar satış listesine koyacak. Dünya Kupası’nda boy gösterdikten sonra özellikle İngiliz ekiplerinin radarına giren yıldız oyuncu, hiçbir kulüple anlaşmamış takımda kalmıştı.

Devre arasında İtalyanlar istedi

Devre arasında İtalyan ekiplerinde Roma ve Inter’in ısrarla istediği Hırvat stoper için İngiliz ekibi Wolverhampton’da devreye girmiş fakat Beşiktaş’ın istediği bonservis bedelinin yanı sıra Vida’nın da talep ettiği para verilmeyince bu transfer gerçekleşmemişti.

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi’ne kalınamaması ve bu sezonda Avrupa’da istenilen başarıların gelmemesinden sonra yönetim, sezon başından beri planlı bir şekilde küçülme politikasına devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetimin, yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayırıp belli bir bonservis bedeli kazanmanın yanı sıra takım maliyetini de aşağıya çekiyor. Fanatik’te yer alan habere göre Siyah-beyazlı yönetim, kulübün ekonomik olarak önünü açmak için Vida’ya gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Dünya Kupası’nın ardından Vida için 20 milyon Euro’luk (127 milyon TL) bonservis bedeli belirleyen yönetimin, bu kez Vida için kapıyı 15 milyon Euro’dan (95 milyon TL) açabileceği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI