Beşiktaş Yönetimi'nde görev dağılımı yapıldı

Beşiktaş'ta geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi'nin yönetiminde görev dağılımı belli oldu.

Beşiktaş 'ta geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda aday olan Ahmet Nur Çebi, Fuat Çimen'le yarışmış ve yeniden başkan olarak seçilmişti. 1 Haziran 2022'de düzenlenen törenle mazbatasını alan yönetimde görev dağılımları belli oldu.

Görev dağılımlarıyla ilgili Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüzün 29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda seçilen, 1 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen törenle mazbatalarını alarak göreve başlayan Ahmet Nur Çebi Başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz, gerçekleştirdiği ilk toplantıda, Türkiye Cumhuriyeti dernekler kanunu ve tüzüğümüzün 36. maddesi doğrultusunda görev dağılımı yapmıştır:

Engin Baltacı: İkinci Başkan

Emre Kocadağ: Asbaşkan

Serhan Çetinsaya: Asbaşkan

Mehtap Mutluşan Ferah: Genel Sekreter

Murat Kılıç: Sayman

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI