Beşiktaş Yönetimi'nde Talisca Sesleri

Beşiktaşlı bazı yöneticiler, ''Ghezzal'e vereceğimiz parayı Talisca'ya verelim'' görüşündeler... İşte perde arkası gelişmeler.

Beşiktaş, Çin'deki kontratı sona erecek olan Anderson Talisca transferini tartışıyor. 27 yaşındaki oyuncu siyah-beyazlı kulübe dönmek isterken bazı yöneticiler Brezilyalı futbolcuya sıcak bakmıyor. 

Mesele para mı? 

2021’in Aralık ayı itibariyle Talisca’nın Çin’den alacağı devasa rakam tarih olacak… o yüzden Brezilyalı oyuncu kendisine en fazla ilgi duyan Beşiktaş taraftarını kullanarak dönmek istiyor.

Talisca, Şampiyonlar Ligi’nde yeniden oynamak istiyor. Maaşının büyük ölçüde düşeceğini biliyor. Yeni sezonda 2-3 milyon euro civarında bir rakam alabileceğine inanıyor. Bu yüzden bazı yöneticilere de mesaj gönderiyor.

Fotospor'un haberine göre; bir yönetici kısa süre önce Başkan Çebi’ye, “Ghezzal’a bonservis bedeli ödeyip, bir de maaşına vereceğimiz paraya gelin Talisca’yı alalım. Hem daha genç. Hem Beşiktaş’ı seviyor. Hem de taraftar onu istiyor” dedi.

Talisca daha önce bonservis olmadan bedelsiz olarak Beşiktaş’a gelebileceğini söylemiş, ancak Başkan Çebi “yılda 1.5 milyon euro’ya geliyorsa gelsin” diyerek menajeriyle mesaj göndermiş, dedikodular kesilmişti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI