Beşiktaş Yönetimi'nden erken seçim açıklaması

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Ürkmezgil'den çarpıcı sözler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman’ın Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamaların başka yerlere çekilmemesi gerektiğini söyledi. Akhisarspor ile oynanan karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sözlerine Lefter sezonuyla başladı. “Lefter abi din olarak farklı inançtaydı ama ona Allah’tan rahmet diliyorum” diyen Güneş, “Çok iyi bir insandı. İyi bir iz bıraktı. İnşallah adına uygun mütevazı, karakterli bir lig olur” dedi.

Akhisarspor’un Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazandığına dikkat çeken başarılı teknik adam, “Oyun başlangıcımız pozisyon vermeden, tempolu, hızlı saha ne kadar izin verdiyse etkin ataklar şeklindeydi. Golleri geç bulduk. İkinci yarı rölantide başladık. İkinci bölgede kalıp biraz daha oyunu soğutmaya çalışırken, beklenmeyen hatayla golü yedik ve rakip oyuna ortak oldu. Yine de 4-1 yapabilirdik. Orta sahada top tutamamak sıkıntı oluşturdu. Maçın tamamına baktığımızda çok pozisyonumuz var. İkinci yarı gereksiz pozisyonlar verdik” dedi.

Caner Erkin’le ilgili olarak da konuşan Güneş, “Caner’in sinirlenmesine kızdım. Sinirlenip daha büyük hataya izin vermemek lazım. Daha sakin kalacağız. VAR ile ilgili muhakeme yapmak istemiyorum. VAR tabii ki önemli, teknoloji önemli, yardımcı olacaktır. Teknoloji yüzde 100 olsun ama yine tartışmanın olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Şenol Güneş: En büyük başkan bizim başkan

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Süper Lig’in ilk haftasında Vodafone Park’ta Akhisarspor’u 2-1 yendikleri karşılaşmayı değerlendirdi. Takımı iyi gördüğünü söyleyen Ürkmezgil, Fikret Orman’ın aldığı seçim kararıyla ilgili olarak da “Yarın alacağımız karar inşallah hayırlı olur” dedi.
Beşiktaş’ın Akhisarspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Genel Sekreteri Ürkmezgil, iyi bir maç olduğunu belirterek, “İkinci yarıda tempo düşse de, şahsi hatalarda oyun zora girmiş gibi görünse de, saha şartları ve hava şartlarına bakıldığında, rutubetli bir hava var, taraftarlar skordan pek memnun olmayabilir, Akhisar gibi Süper Kupa şampiyonu bir takımla oynandığı düşünüldüğünde, takımı gayet iyi buldum” dedi.

Ahmet Ürkmezgil: Hayırlı olsun 

Sahanın zeminiyle ilgili konuşan Ürkmezgil, “Duyduğum kadarıyla 2 haftaya kadar zemin normal hale gelecekmiş. Yazdan kaynaklı olarak bu hale geldi. Arkadaşlar ilgileniyorlar. 1-2 haftaya kadar düzelecek” diye konuştu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın olağanüstü seçim kararı almasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Beşiktaş Yöneticisi, “Alacağımız karar inşallah hayırlı olur. Başkanımız zaten Divan Kurulu Toplantısı’nda açıkladı. Hepimizin de bir araya geldiği noktada, en doğru şekliyle olayın aramızda tartışılarak doğru bir sonuca geleceğini düşünüyorum. Başkanımız zaten kararını verdi ve yarınki toplantıda da bütün bunlar daha detaylı şekilde sizlere açıklanacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Divan Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmayla ilgili konuşan Şenol Güneş, “Ben de bunun aksini söylemiyorum. Söylediklerimin onun üzerinden muhakeme edilmesi doğru değil. Başkanımız her gün burada. Burada kavga çıkmaz, benimle hiç olmaz. Fikrim varsa söylerim. Bunu söylemek başkana saygısızlık değil, onun da söyledikleri bana sevgisizlik değil. Hiç de rahatsız olmam. O başkan, ben hocayım. O benim görevime son verebilir, ben oyuncuyu oynatmayabilirim. Yarın kalırım, giderim böyle hesap yapmam. Ölümüne işimi yaparım. İşime saygısızlık yapanı da affetmem” dedi.

Şenol Güneş: Başkan ile kavga ettireceksiniz

Transfer konusuyla ilgili olarak da başkana görüşlerini aktardığını da ifade eden başarılı teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: “Başkanla kavga ettireceksiniz. Transfer Euro ile yapılıyor. Ben ‘lira ile anlaşın’ diyorum. Satarken avro ile satıyorsunuz. Sıkıntı herkesin. Hoca olarak çok şeye katlanacağım. Başkanla istişare yapıyoruz ama kararı başkan veriyor. Ekonomik sıkıntı varsa ona göre transfer yaparız. Son 2-3 sene de oyuncu gitti. Bu kulübün yapısıdır. Barcelona ve Madrid’de de böyledir. Onlar dönüşümü daha iyi yapıyor. Plan yaparsan zarar etmezsin. Türkiye’de en iyi başkan bizim başkan. Şimdi de ‘yağcılık yaptı’ derler. Kalmak için uğraşmıyorum, işimi iyi yapmak için uğraşıyorum. Sıradan bir hoca değilim”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI