Beşiktaş Yönetiminden flaş karar

Beşiktaş yönetimi transferleri erteleme kararı aldı.

Gelecek sezonun hazırlıklarına önümüzdeki hafta başlayacak olan Beşiktaş’ta, sürpriz bir gelişme yaşanmazsa çalışmalar takviye edilmemiş kadro ile başlayacak. Ancak bu durum; transfer yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Geçen sezonlarda bir çok transferi Temmuz ayının son haftası ile Ağustos ayında gerçekleştiren Siyah beyazlılar, sayısını 3 olarak belirledikleri yeni transferleri de yine bu zamanlara sarkıtacak gibi. Bunun sebebi ise başkan Fikret Orman ile transfer komitesi üyeleri Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun aldıkları ‘acele etmeme’ kararı. Dünya Kupasının da devam ediyor olması sebebiyle bir çok oyuncunun piyasasının gün gün değişmesi, Beşiktaş kurmaylarını aceleci davranmamaya iten en önemli sebep. 3 nokta transfer ve kadrodaki oynamayan oyuncuların satışı ile yeni yapılanmayı tamamlayacak olan transfer komitesi belirledikleri oyuncularla görüşmeye devem edecek ancak; tüm şartlar %100 oranında Beşiktaş’ın lehine oluncaya kadar imzalar atılmayacak.

Beşiktaş yönetimi değerini bulan oyuncuları gönderecek

Şu ana kadar Tosic’in satışından gelen 4.5 milyon Euro haricinde transfer geliri olmayan siyah beyazlılar, kadroya girmeyen oyuncuların isteksizliklerinden dolayı ekstra gelire ulaşmakta zorlanacak gibi. Bu durumu; teklif gelen ve değerini bulan diğer oyuncularla kapatma düşüncesi ise her geçen gün öne çıkıyor. Dünya kupasında iki maçta gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Vida da bu duruma en yakın örnek. Oynadığı futbol ve Avrupa basınında adından sıkça söz edilmesi Vida’nın değerini katlayan etkenler olarak öne çıkıyor. Bununla birlikte başkan Fikret Orman ve transfer komitesi Hırvat stoperin 12 milyon Euro ve üzerinde bir bonservis bedeliyle satılması düşüncesinde.  Vida’nın olası satışı durumu için şimdiden stoper arayışına giren yöneticiler bazı menajerlere talimat vererek uygun olan futbolcuların listesini yapmaya başladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI