Beşiktaş Yönetiminden Şenol Güneş açıklaması

Beşiktaş Yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, teknik direktör Şenol Güneş7in arkasında olduklarını açıkladı.

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, ocak ayında teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer yapılabileceğini söyledi. Güneş’in Fenerbahçe derbisinde çıktığı kadronun eleştirilmesi ile ilgili olarak Albayrak, “Hocanın hiçbir zaman işine karışmadık. Kendisine şunu oynat, bunu oynatma, demiyoruz. Ümraniye’nin patronu Şenol Güneş. Takımın durumunu kimse hocadan iyi bilemez. Oyuncuların performansı, oyun stratejisi onun işi. İyi olunca sihirbaz, kötü olunca korkak, deniyor. Şenol Güneş kazanmak için strateji yapıyor. Ljajic’i oyuna daha erken alsa ne olacaktı bilemeyiz, farazi konuşmuş oluruz.” değerlendirmesinde bulundu. 

Metin Albayrak, ligin 6. haftaları itibarıyla Güneş’in Beşiktaş’ta en çok puan kaybı yaşadığı sezon olmasına rağmen sezon sonunda ilk sırada olacaklarına inandığını vurgulayarak, “Kimse kötü başlamak istemez. Önemli olan işin sonuna bakmak. Bu istatistik pozitif olarak dönecek ve ligi puan sıralamasında üstte bitireceğiz.” dedi.

Transfer açıklaması 

Siyah-beyazlı takımın geniş bir kadrosunun bulunduğunu ve mevcut oyuncularla ara transfer dönemine kadar gitmeye mecbur olduklarını anlatan Beşiktaş yöneticisi “Basına bakarsak sürekli birileri geliyor birileri gidiyor. Artık yarış başladı. Ocak ayına kadar transfer yok. Bundan sonra işimize konsantrasyon sağladık. Amacımız en yukarıda bitirmek. Ocakta transfer olabilir mi, olabilir. Kendi içimizde bunun planlamasını yapıyoruz ama şu anda konsantrasyonumuz takım, hoca, yönetim, taraftar olarak bir arada kulübü şampiyon yapmak. En güçlü aday biziz.” ifadelerini kullandı. 

Derbide siyah-beyazlı takımın tek golünü kaydeden Ryan Babel’in performansını etkileyici bulduğunu dile getiren Metin Albayrak, “Babel bu seneki en iyi performansını sergiledi. Diğer futbolcuların da onu örnek alarak ‘daha iyi olmalıyım’ demesi lazım.” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI