Beşiktaş Yönetimi'nden Sergen Yalçın Açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Siyah-Beyazlı takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Siyah-Beyazlı takımın son durumu hakkında bilgi verdi. 

Siyah-Beyazlı kulübün Asbaşkanı Emre Kocadağ, Denizlispor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 


Emre Kocadağ'ın açıklamaları şöyle konuştu:

"ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİK"

" Gençlerbirliği maçının ardından 3 haftalık bir aramız vardı. Milli aradan sonra 1 hafta bay geçtik. O aranın gayet iyi değerlendirildiğini düşünüyorum. 3 haftadır hocamızla birlikte Ümraniye'deyiz. Hocamızın her zaman arkasındayız. Antrenmanlar çok iyi geçti.

"EKSİKLERİMİZİ TAMAMLADIK"

Eksiklerimiz vardı. Onları tamamladık. Rosier ve Ghezzal zannedersem 11'de başlayacaklar. Yeni bir kan anlamında olumlu hava verecek. Motivasyonumuz çok iyi. İnşallah Denizlispor maçıyla birlikte yükselişimiz başlayacak ve birlik beraberlik içinde kenetlendiğimiz günlerle Beşikaş çok daha iyi yerlerde olacak. "

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI