Beşiktaş Yönetimi'nden Tolgay Arslan'a tepki

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Tolgay Arslan'ın af edilmesinin gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Beşiktaş’ta yönetimin geçtiğimiz ay içinde disiplinsiz davranışlar nedeniyle kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan’a af kapısının açılıp açıklamayacağı tartışmalarına son nokta kondu. Beşiktaş A Takım yöneticisi Ahmet Kavalcı, yıldız oyuncu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan ile ilgili yeni bir değerlendirme yok

Ahmet Kavalcı süresiz olarak kadro dışı bırakılan Tolgay ile ilgili yeni bir değerlendirmeleri olmadığını vurgulayarak, “Tolgay Arslan’ın neden kadro dışı bırakıldığını herkes biliyor, tekrar tekrar anlatmanın bir gereği yok. Kendisi için herhangi bir şekilde yeni bir değerlendirmede de bulunmadık. Zaten yaptığı davranışın karşılığında bugüne kadar ne hocasından, ne takım arkadaşlarından ne de camiamızdan daha özür dilememiştir. Bizim yeni bir karar almamız için bunların gerçekleşmiş ve teknik direktörümüz Şenol Güneş’in de bize yeni bir rapor sunmuş olması gerekmektedir. Bunların hiçbiri olmamıştır, yani Tolgay’ın anlattığım şekilde bir girişimi dahi yoktur.” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI