Beşiktaş Yönetimi'nden ultAslan'a yanıt

Beşiktaş’ın hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Galatasaray taraftar gruplarından ultAslan’ın Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Beşiktaş’ın hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Galatasaray taraftar gruplarından ultAslan’ın Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi. FutbolArena’ya açıklama yapan Yazıcıoğlu  “İslamın şartı 5’tir. 6’ncısı haddini bilmektir. Kimse Beşiktaş başkanına dil uzatamaz. Bunu yapanlar hukuken karşılığını ziyadesiyle görecektir.” ifadelerini kullandı.

ultAslan’ın Fikret Orman açıklaması neydi ?

Galatasaray taraftar grubu sosyal medya hesabından Fikret Orman hakkında şu açıklamayı yapmıştı: “Toplantı boyunca hakemleri eleştirdi, insandır hata yapar demedi alenen kötü niyetli dedi. Fakat el ele yürüdüğü Demirören federasyonu kendisine ceza dahi vermedi.  Sonra kayrılmak için Namoğlu abisine yağ çekmeyi de ihmal etmedi. Üstüne yetmiyormuş gibi bir de Demirören’in maç öncesi Cüneyt Çakır’ı şahsi ofisinde ağırlayıp kendisine hediye paketi olarak gönderdiğini pazar günü öfke ile izledik. Ama sorarsanız Fikret adalet peşinde.  Yüreğin varsa çık konuş TFF başkanının kendi ofisinde hakemle özel olarak görüşmesi ne kadar etik?  Ne zaman böyle bir garabet dünyada görüldü? Senin soy ismin Orman ama kökün yok, duruşun yok, bu yüzdendir ki rüzgarda savrulup duruyorsun Fikret.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI