Beşiktaş Yönetiminin Sözü TFF'ye Geçmiyor!

Düşünün 12 tane futbolcu covid olacak , maç ertelenmeyecek. İnsan hayatından daha mı değerli bir maç? Beşiktaş oyuncular da Covid olursa bunun sorumlusu Türkiye Futbol Federasyonu'dur! ... Murat Topçu yazdı...

Beşiktaş Yönetiminin Sözü TFF'ye Geçmiyor! 

Düşünün 12 tane futbolcu covid olacak , maç ertelenmeyecek. İnsan hayatından daha mı değerli bir maç? Beşiktaş oyuncular da Covid olursa bunun sorumlusu Türkiye Futbol Federasyonu'dur! 

Bir emri vaki ile Katarda Süper Kupa Finali oynanacak bu endenden oyuncular 12 oyuncu koronavirüse yakalanacak. Bu nedenden dolayı istenen ertemeye ret yanıtı verceksiniz. Hangi akılla hizmet Ediliyor. Ben ilahi Adalete inanıyorum. TFF'dekilerin başına aynısı gelecektir. Etme bulma dünyası.. 

Beşiktaş yönetimi erteleme istiyor, TFF kaale bile almıyor. Bu yönetimin madem sözü geçmiyor, en kısa zamanda seçime gitse iyi olur ..


TFF'nin  insanlıktan çıktığı belli... Allah onları ıslah etsin, en kısa zamanda cezasını kessin, lanet olsun Böyle yönetime..


Bu kadar sorumsuzluk olmaz ,çocuk oyuncağına döndürdünüz ..


Beşiktaş taraftarı bunları affetmez ..


Beşiktaş takımı hakem hatalarıyla kaç puan kaybetti... 

Tek tek hesaplansın. Aritmetik ortada ,Trabzonspor oynadığı futbolla hem şampiyonluğu hakediyor. Büyük ihtimalle ikinci yarının ortasında uzak ara  şampiyonluklarını ilan edecekler. Ama Trabzonspor'un bu hakem kayırmaları başarısına gölge düşürüyor, futbolumuz adına çok  yazık. Her hafta ne hikmetse hakem hataları Beşiktaş'ın başına geliyor. Neden acaba? 

Beşiktaş yönetiminin TFF'ye ye sözü geçmiyorsa ,Yönetim seçime gitmeli vede sözü geçecek bir yönetim başa gelmelidir. Bu Böyle gitmez ..

Beşiktaşın düşmanlarına Beşiktaş kadar taş düşsün. Beşiktaşın hakkını yiyenlerin çoluğundan çocuğundan çıksın . 

Kartallı Günler 

MURAT TOPÇU 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI