Beşiktaş, Ze Luis'i İstiyor

Beşiktaş, Porto'nun yıldızı Beşiktaş'a mı transfser oluyor?

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından golcu transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Porto'nun golcüsü, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Ze Luis kimdir? İşte detaylar...

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın gidişi sonrası golcü arayışlarına hız verdi. Kara Kartal, transfer rotasını Porto'nun 29 yaşındaki forveti Ze Luis'e çevirdi.

İlk görüşme tamam 

TRT Spor yorumcusu Fatih Doğan, Beşiktaş'ın, Porto'nun golcüsü Ze Luis'i transfer listesine eklediğini belirtti. Porto ile ön görüşmelerin yapıldığını söyleyen Fatih Doğan, "Ze Luis, Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk sırada. Yönetim bu futbolcuyu kiralık olarak Beşiktaş'a getirmek istiyor" dedi. 

Geçen sezonki performansı

Ze Luis, Porto formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 31 maça çıktı ve 10 gol ve 2 asist kaydetti.

Ze Luis kimdir?

Ze Luis, 24 Ocak 1991'de Yeşil Burun Adaları'nda dünyayay geldi. Luis, 1,84 boyunda ve sol ayağını kullanıyor ve forvet pozisyonunda forma giyiyor. Golcü futbolcu, geçtiğimiz yaz sezonunda Spartak Moskova takımından Porto'ya 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI