Beşiktaş'a 1.99'luk kule!

Beşiktaş için çarpıcı transfer iddiası gündeme geldi.

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş’a Leicester City'nin 1.99’luk stoperi Jannik Vestergaard teklif edildi. Bu öneri Şenol Güneş’e iletildi.

Tecrübeli teknik adam uygun görürse, Danimarkalı stoper satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-Beyazlı stoper için Gambiyalı stoper Omar Colley'in ardından bir savunmacının ismi daha gündeme geldi.

JANNIK VESTERGAARD ÖNERİLDİ

Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre; menajerler Premier Lig'de mücadele veren Leicester City'nin Danimarkalı stoperi Jannik Vestergaard'ı Beşiktaş'a önerdiler.

SON KARAR ŞENOL GÜNEŞ'İN  

Bu teklifin de teknik direktör Şenol Güneş'e iletildiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam eğer bu ismi kabul ederse Danimarkalı stoper satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiralanacak.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Leicester City ile 2024 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Jannik Vestergaard'ın güncel piyasa değeri 7 milyon Euro civarında gösteriliyor. Ancak satın alma opsiyonun 7 milyonun altında olması bekleniyor.

35 KEZ MİLLİ OLDU

30 yaşında ve 1.99 boyunda olan Jannik Vestergaard 35 kez Danimarka Milli Takım formasını giymiş ve 2 gole de imza atmış çok tecrübeli bir isim. Oyuncunun 2018 yılındaki piyasa değeri 20 milyon Euro civarındaydı. Jannik Vestergaard, daha önce Premier Lig'de Southampton formasını da terletmişti. 

Takvim 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI