Beşiktaş'a 50 milyon dolar

Beşiktaş Kulübü, localardan ve sponsorlardan gelecek parayla biraz olsun rahatlayacak.

Beşiktaş Kulübü, localardan ve sponsorlardan gelecek parayla biraz olsun rahatlayacak. İlk etapta 31 Mart'a kadar oyunculara ve personele 15 milyon Euro'yu bulan geçmiş dönem borçlarının büyük bir kısmı ödenecek. Daha sonra futbolculardan borçsuzluk kağıdı alınacak

Sabah Gaezetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre, Beşiktaş'ta yabancı futbolcuların 3-4 aylık, yerli oyuncuların bazılarının ise 8-9 aylık alacağı duruyor. Kulüp personelinin de içeride 4 aylık maaşı var. Bu durum siyah-beyazlı kulüpte sıkıntı yaratırken, yönetim çareyi loca satışı ve sponsorlardan gelecek parada buldu. Vodafone Park'taki 150 locadan sponsorlara ait olanlar dışındakileri 3 yıllık yenileme ile satışa çıkarıp, 30 milyon dolar gelir elde edecek olan yönetim, ayrıca sponsorlardan da sezon sonuna kadar 20 milyon dolar alacak. Gelecek parayla 31 Mart tarihine kadar ilk etapta futbolcuların ve personelin 15 milyon Euro'yu bulan geçmiş dönem borcunun büyük bir kısmı ödenecek. Daha sonra da oyunculardan borçsuzluk kağıdı alınacak. Başkan Fikret Orman ve ekibi, geri kalan borcu ise sezon sonunda sıfırlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI