Beşiktaş'a Ağır Darbe

Beşiktaş Sompo Japan,,Sakarya Büyükşehirspor'a kendi sahasında farklı yenildi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 21. haftasında Beşiktaş Sompo Japan evinde konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyspor karşısında 71-58’lik skorla kaybetti.

Beşiktaş bu sonuçla sezonun 7. mağlubiyetini alırken, Sakarya ise 13. galibiyetini aldı ve rakibiyle arasındaki maç farkını da 1’e indirdi.

Maça çok hızlı bir giriş yapan konuk ekip Sakarya henüz ilk çeyrekte farkı 18’e kadar çıkardı. İkinci çeyrekte biraz olsun toparlanan Beşiktaş, yine de bu çeyrekte farkı tek hanelere çekemedi ve soyunma odasına Sakarya 40-27’lik avantajla girdi.

Üçüncü çeyrekte siyahlı-beyazlık ekip, ikinci çeyrekteki ivmesini devam ettirdi ve son çeyreğe girilirken 56-47’lik skorla farkı 9’a çekti ve uzun bir aradan sonra fark tek hanelere indi.

Son çeyrekte kontrolü elinden bırakmayan Sakarya maçı rahat kazandı.

Beşiktaş‘ta Josh Adams 15 sayı-3 asist yaparken, Jon Diebler 11 sayı-2 asist, Sertaç Şanlı 10 sayı-1 ribaunt, Semih Erden 7 sayı-5 ribaunt ve Kenan Sipahi 1 sayı-3 asist yaptı.

Sakarya‘da Gian Clavell 17 sayı-7 ribaunt yaparken, Can Korkmaz 3 sayı-5 asist, Moustapha Fall 6 sayı-7 ribaunt, Nathan Boothe 9 sayı-5 ribaunt, Nikola Jankovic 14 sayı-5 ribaunt ve Lazeric Jones 10 sayı yaptı.

1. Periyot: 6-24
2. Periyot: 21-16
3. Periyot: 20-16
4. Periyot: 11-15

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI