Beşiktaş'a Andy Caroll...

Menajerler Beşiktaş'a Andy Caroll'u önerdi

Yeni sezon öncesinde forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş’a menajerler tarafından West Ham United’in golcüsü Andy Carroll önerildi. Siyah-beyazlı transfer komitesi, şu ana kadar birçok forvet oyuncusu ile temas kurmasına rağmen eldeki golcüler Alvaro Negredove Vagner Love’u elden çıkaramadığı için somut adım atamadı.

Fenerbahçe’ye de önerildi

İngiliz golcüyü Fenerbahçe’ye de öneren futbolcunun menajeri Mark Curtis, Beşiktaşlı yöneticilere “Carroll’un, West Ham ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Onun bu sezon bedelsiz olarak size kiralanmasını sağlarım. Sezon sonunda ise yeni bir anlaşma için tekrardan masaya otururuz” teklifini ilettiği kaydedildi.

Şenol Güneş onay verirse girişimler başlayacak

Menajerin bu temasının ardından yönetim, Şenol Güneş’in raporunu beklemeye başladı. Tecrübeli teknik adamın onay vermesi halinde bu futbolcu için girişimler başlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI