Beşiktaş'a Arjantinli Yıldız

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettiren ve yeniden gözünü ara transfer dönemine çeviren Beşiktaş, aradığı genç stoperi Arjantin'de buldu. TyC Sports'un iddiasına göre Beşiktaş, River Plate'de kiralık oynayan 23 yaşındaki sol ayaklı stoper David Martinez için girişimlere başladı!

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Sezon sonunda Sergen Yalçın ile yeniden şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen siyah-beyazlılar transfer çalışmalarına yoğunluk vermiş durumda. Özellikle de sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuların yerini doldurmak için harekete geçen yönetim, ilk olarak stoper mevkiine yapılacak takviye için kolları sıvadı. Bununla ilgili olarak Arjantin'den ciddi bir iddia geldi. TyC Sports'un iddiasına göre Beşiktaş, River Plate'de kiralık oynayan 23 yaşındaki solak stoper David Martinez için düğmeye bastı.

OCAKTA GERİ DÖNÜYOR

River Plate'de kiralık oynayan 23 yaşındaki solak stoper Martinez'in sözleşmesi Ocak'ta sona erecek ancak bonservisini elinde bulunduran Defensa y Justicia kulübüyle sözleşmesi ise 2023'te sona eriyor. Bu arada River Plate, 2020'de genç oyuncunun haklarının yüzde 50'sini 900 bin dolara satın aldı ancak haklarının diğer kısmı Defensa y Justicia takımında. Ancak Defensa y Justicia, Martinez için River Plate'yle halen anlaşamadı. Beşiktaş, Martinez için hem River Plate'yi hem de Defensa y Justicia takımını aynı anda ikna etmek zorunda. Martinez'in güncel piyasa değeri ise 6.5 milyon euro.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI