Beşiktaş'a Avusturyalı golcü

Beşiktaş, golcü arayışlarına devam ediyor ve Freiburg'ta forma giyen Michael Gregoritsch'i yakın takibe aldı. İşte detaylar:

Beşiktaş'ın Transfer Gündeminde Michael Gregoritsch

Beşiktaş, golcü arayışlarına devam ediyor ve Freiburg'ta forma giyen Michael Gregoritsch'i yakın takibe aldı. İşte detaylar:

Transfer Hedefleri Genişliyor

Önümüzdeki sezon gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, transfer listesini geniş tutuyor. Futboldan sorumlu isimler Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, stoper Querfeld'in izlendiği maçta forma şansı bulamayan genç oyuncunun yanı sıra başka bir isme dikkat çekti.

Michael Gregoritsch'e Yakın Takip

Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Freiburg'ta oynayan 1.92 boyundaki golcü Michael Gregoritsch'i yakın takibe aldı. Milli takımımızın 6-2 kaybettiği hazırlık maçında 3 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki Avusturyalı oyuncunun, Freiburg'un birinci santrforu olmaması siyah-beyazlıların dikkatini çekti.

Kariyer Rakamları

Bugüne kadar 442 resmi maça çıkan Michael Gregoritsch, bu süre zarfında 104 gol atarken, 34 asist yapmayı başardı. Milli takımda da 53 maçta 15 gol atan Avusturyalı yıldız, Beşiktaş için önemli bir transfer hedefi olarak öne çıkıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI