Beşiktaş'a bir Japon yıldız daha

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Uzak Doğu seyahatinin detayları belli oldu.

Fikret Orman'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Uzak Doğu seyahatinin detayları belli olurken Kagawa'dan sonra Hiroshi Kiyotake siyah-beyazlı formayı giyebilir.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Uzak Doğu seyahatinin detayları belli oldu.

Orman, Japonya'da birçok üst düzey yöneticiyle yaptığı görüşmede aynı tavsiyeyi aldı: "Kagawa Beşiktaş'ta kalıcı olursa, burada çok fazla taraftar kazanırsınız." 

Sabah'ın haberine göre; Ayrıca Orman'a bir de öneri geldi: "Kagawa'nın haricinde bir Japon futbolcu daha transfer ederseniz burada çok daha fazla etki yaratırsınız. Japonya'da en az Kagawa kadar sevilen Hiroshi Kiyotake de sizin aradığınız isim olabilir. Bundesliga ve La Liga tecrübesine sahip. Üstelik milyonlarca hayranı var. İki futbolcu forma satışlarınızı patlatır."

Anime anlaşmasında sorun yok
Fikret Orman'ın Japonya'daki potansiyeli yerinde görmesi beraberinde birçok fikri de getirdi. Siyahbeyazlılar, bu ülkede Kartal Yuvası mağazası açma kararı aldı. Birkaç farklı lokasyonda yer alacak mağazaların, Beşiktaş'ın tanıtımı ve Japon pazarındaki gelişimi açısından önemli olacağı düşünülüyor. Söz konusu mağazaların ilk etapta Tokyo ve Osaka kentlerinde hizmete girmesi bekleniyor. Bu arada Beşiktaşlı yöneticilerin büyük önem verdiği anime çizgi filmi için anlaşma sağlandığı öğrenildi. Orman'ın Japonya ve Malezya ziyaretleri sonucu yaptığı anlaşmalar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Üç bölgede oynayabiliyor
Japonya'nın Cerezo Osaka takımında forma giyen 29 yaşındaki Hiroshi Kiyotake'nin geçmiş kariyerinde Nürnberg, Hannover ve Sevilla kulüpleri de var. 43 kez milli formayı giyen Kiyotake, 10 numara pozisyonu dışında sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI