Beşiktaş'a Brahimi Müjdesi

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Brahimi Porto'dan ayrılmak istediğini açıkladı

Ligde şampiyonluğu kovalayan Beşiktaş’ta yönetim, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmanın çalışmalarını sürdürüyor

Ligde şampiyonluğu kovalayan Beşiktaş’ta yönetim, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmanın çalışmalarını sürdürüyor

Portekiz’de yayım yapan El Correio da Manha gazetesi, Portekiz’de Porto forması giyen Yacine Brahimi hakkında Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıracak bir iddia ortaya attı.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Cezayirli futbolcu Yacine Brahimi'nin sezon sonu Porto'dan kesinlikle ayrılmak istediği ifade edildi.

Gazete, kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun, sezon sonunda takımdan kesinlikle ayrılmak istediğini yazdı.

Haberde Brahimi’yi isteyen kulüpler arasında Beşiktaş’ın yanı sıra Roma, Everton ve Sevilla’nın da bulunduğu belirtildi.

Cezayirli futbolcu, bu sezon takımıyla çıktığı 43 maçta 10 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi. Ana mevkii sol kanat olan deneyimli futbolcu, orta sahanın solunda ve 10 numara pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI