Beşiktaş'a Diego Costa Teklifi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Geçtiğimiz Perşembe günü Fatih Karagümrük'ü 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini koruyan  Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna bir golcü oyuncu katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Brezilyalı yıldız Hulk ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'a dünyaca ünlü bir başka golcü isim önerildi;  Diego Costa… 

Akşam'ın haberine göre; 32 yaşındaki golcü 6 aylığına Beşiktaş’a teklif edildi. Siyah-Beyazlı kulübün Yönetimi, maliyeti konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Deneyimli isim, son olarak İspanya'nın Atletico Madrid kulübünde forma giyerken yollarını ayırmıştı. Yıldız oyuncu, sezonun ilk yarısında Atletico Madrid'de  7 maçta 2 gol attı.

1 MİLYON EURO ÖNERİLECEK 

Beşiktaş'ın golcü listesinin ilk sırasında Hırvat forvet Mario Mandzukic bulunuyordu. Beşiktaş, 6 aylık süreç için tecrübeli golcüye 1 milyon euro teklif etmişti. Ancak Mandzukic 2 milyon euro isteyince bu transfer gerçekleşmemişti. Kara Kartal, Hulk ve Diego Costa görüşmelerinde de maliyet olarak üst seviyeyi 1 milyon euro olarak belirlemiş durumda. Siyah-Beyazlılar bu rakamı kabul edecek bir yıldız golcü ile sözleşme imzalayacak. Görüşmelerin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI