Beşiktaş'a Douglas Piyangosu

Beşiktaş'ın bir türlü gönderemediği Douglas'a Brezilya'dan transfer teklifi var.

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerden Douglas için Brezilya kulübü Flamengo'nun devreye girdiği iddia edildi. 

Beşiktaş 'ta kadro dışı oyuncuların durumu can sıkarken bu isimlerden Douglas'a beklenen talip sonunda çıktı. Brezilya ekibi Flamengo'nun Douglas'ın durumunu yakından takip ettiği iddia edildi.  Gazeteci Jonas Stelmann imzalı habere göre kadrosuna takviye gerçekleştirmek adına arayışlarını sürdüren Flamengo, Beşiktaş'tan Douglas'ın ismini öne çıkarmış durumda. Beşiktaş'ta son resmi maçına 26 Ocak 2020'de Göztepe karşısında çıkan Douglas, Siyah-Beyazlılar'da 1 yıl 3 aydan bu yana  kadro dışı...

2018-19 sezonunda Sivasspor 'da kiralık olarak başarılı bir süreç geçiren Brezilyalı oyuncu, 2019'da Barcelona'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Toplamda Beşiktaş'ın formasını sadece 7 resmi maçta giyen ve yıllık 800 bin Euro kazanan 31 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi, bu sezonun sonunda bitiyor. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI