Beşiktaş'a dünya yıldızı

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Yeni sezona 1 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Beşiktaş, Avrupa'da dolu dizgin devam ediyor.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Bu sezon kadrosuna Amartey, Rebic, Onana, Rashica, Chamberlain ve Zaynutdinov gibi oyuncuları kadrosuna katan Beşiktaş'ta savunma hattına bir oyuncu transferi daha yapılmak isteniyor. İşte detaylar (BJK Haber) 

GREENWOOD İÇİN ŞENOL GÜNEŞ'İN ONAYI BEKLENİYOR

Transfer döneminin başladığı dönemde adı siyah beyazlılarla anılan Mason Greenwood konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kulübün Manchester United'ın kariyerine Old Trafford'da devam etmeyeceğini açıklamasından sonra 21 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgili haberler katlanarak arttı. Beşiktaş'ın ilgilendiği İngiliz futbolcunun menajerleri çok uygun şartlarda gelebileceğini yönetime tekrar iletti. Son kararı Şenol Güneş verecek.

TAKIMDA İSTENMEYEN ADAM OLDU

Geçtiğimiz sene Mason Greenwood'un o dönemki kız arkadaşı Harriet Robson sosyal medya hesabından Mason Greenwood'u kendisine cinsel saldırıda bulunduğu ifade etmişti. Bu olayın ardından genç oyuncu bir süre hapis yatmış ve çıktıktan sonra takımda istenmeyen adam olmuştu.

DÜNYA DEVİNDEN BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLDİ

Savunmaya bir yıldız takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş daha önce Tottenham'ın savunmadaki iki yıldızı olan Eric Dier ve Davinson Sanchez'e teklif sunmuştu.

Bu transfer girişiminin ardından Beşiktaş'a dünya devinde forma giyen İngiliz oyuncu önerildi.

HARRY MAGUIRE BOMBASI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester United'da forma giyen ve bir dönemler dünyanın en pahalı savunmacısı olarak transfer olan Harry Maguire, menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi.

Ada basınında yer alan haberlerde, Manchester United'da kadroda düşünülmeyen Maguire, kendisine gelen tekliflere sıcak bakıyor.

İngiltere Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden Harry Maguire, 2019 yılında Leicester City'den Manchester United'a 87 milyon Euro bonservis karşılığında transfer olmuş ve futbol tarihinin en pahalı savunmacısı olmayı başarmıştı.

BEŞİKTAŞ MALİYETİ YÜKSEK BULDU

Beşiktaş yönetiminin, Harry Maguire transferinde maliyetin çok yüksek olduğu ve bu öneriyi geri çevirdiği ortaya çıktı.

Menajerler, Manchester United'ın bu transfer için indirim yapabileceğini aktarsa da Beşiktaş yönetimi bu teklife sıcak bakmadı.

Manchester United ile sözleşmesi 2025'te bitecek olan Maguire'ın piyasa değeri 20 milyon Euro civarında. 

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI