Beşiktaş'a durmak yok

Beşiktaş, MKE Ankaragücü Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

Siyah-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşına odaklandı. 

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Siyah-Beyazlılar, 7 Mayıs Salı günü evinde oynanacak karşılaşma öncesinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmanlarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların kondisyon ve taktik çalışmalarının yapıldığı belirtildi. Dünkü lig maçında forma giyen oyuncuların yenilenme sürecini tamamladığı ifade edilirken, diğer futbolcuların ise ısınma ve şut çalışmalarına odaklandığı kaydedildi. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldığı bildirildi.


Beşiktaş, yarın yapılacak olan antrenmanla hazırlıklarına devam edecek ve Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI