Beşiktaş'a Elneny müjdesi

Arsenal, Elneny'i 1 sezon daha kiralamayı düşünüyor.

Beşiktaş'ın sezon başında Arsenal'den kiralık olarak renklerine bağladığı Mısırlı futbolcu Mohamed Elneny'nin takımdaki geleceği netleşiyor. İngiliz ekibinin oyuncuyu mevcut durumda satamayacağını düşündüğü için siyah-beyazlılara yeniden kiralamaya sıcak baktığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta kiralık oynayan Mohamed Elneny'yi kulübü Arsenal satmak istiyordu. Takvim'de yer alan habere göre corona virüsünün neden olduğu futboldaki belirsizlik sonrası Mısırlı oyuncuya iyi bir teklif gelmeyeceğini düşünen İngilizler, Elneny'yi tekrar Beşiktaş'a kiralamaya sıcak bakmaya başladı.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Elneny'yi hayat normale döndükten sonra satmayı düşündüğü ve 27 yaşındaki oyuncunun da Beşiktaş'ta kalmak istediği öğrenildi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla toplam 28 maça çıkan Elneny, bu karşılaşmalarda iki asiste imzasını attı. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI