Beşiktaş'a Gedson Fernandes Teklifi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Galatasaray'da Gedson Fernandes'in transferi, Brezilyalı futbolcunun ortaya çıkan maliyeti nedeniyle tıkandı. Benfica, Gedson'u Beşiktaş'a da teklif etti.

Galatasaray uzatmalı aşkı Gedson’u istiyor… genç oyuncunun sözleşmesini 2025’e kadar uzatan Benfica, 6 ay için 1.5 milyon Euro kiralama ve 8.5 milyon euro’luk da kesinm satın alma bedeliyle Portekizli oyuncuyu satmaya hazır. Ancak Gedson’un istediği rakamlar da üst üste konulduğunda toplam maliyet 20 milyon euro’yu buluyor.

Bu da Galatasaray’ın frene basmasına neden oldu. Ancak Benfica ile görüşmeler sırasında ilginç bir gelişme yaşanadı. Bizzat Başkan Burak Elmas, Benfica Başkanı Rui Costa ile görüştü. Costa'ya Gedson için istedikleri rakamın çok olduğunu anlatmaya çalıştı.

Costa ise Cicaldau örneğini ortaya koydu. 6.5 milyon Euro ödediklerini anlattı. Gedson’un, Cicaldau’ya göre hem daha genç hem de çok daha daha gelecek vadeden bir oyuncu olduğundan bahsetti. Rakamın makul olduğunu söyledi.

Fotospor'da yer alan habere göre; Benfica Kulübü, sezon başında da Gedson’a talip olan Beşiktaş’la temas kurdu. Portekizli oyuncuyu isteyip istemediğini sordu. Beşiktaş cephesi ise Gedson’u çok beğendiklerini, şartlar uygun olursa talip olduklarını iletti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI