Beşiktaş'a Gol Makinesi Geliyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Yeni sezonda kadrosuna 10 transfer yapan Beşiktaş, ara transfer dönemi öncesi düğmeye bastı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın talepleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, Vincent Aboubakar'ın menajeri Zahavi'nin önerdiği Philip Zinckernagel için harekete geçti. İsrailli menajer, bu sezon Norveç Ligi'nde Bodo Glimt formasıyla fırtına gibi esen 26 yaşındaki kanat oyuncusunun Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

20 MAÇ 14 OL 17 ASİST
Fotomaç'ın haberine göre, Aralık ayında sözleşmesi bitecek olan genç kanat oyuncusu, Bodo formasıyla bu sezon oynadığı 20 maçta 14 gol, 17 asistlik performans sergiledi. Zahavi'nin bonservisi elinde olacak Zinckernagel'i kaçırmamaları gerektiğini vurgulayıp, "Elinizi çabuk tutun. Philip, birçok kulübün gündeminde. Uzun yıllar Beşiktaş'a büyük katkısı olacağını düşünüyorum" dediği öğrenildi.

ZiNCKERNAGEL KiMDiR?

DOĞUM TARiHi: 16 ARALIK 1994
DOĞUM YERi: DANiMARKA
BOY: 1.75 / KiLO: 70
POZiSYON: KANAT
KULÜBÜ: BODO GLiMT


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI