Beşiktaş'a İ7 Geliyor

Beşiktaş, gelecek sezon altyapıdan bazı futbolcuları A takıma çıkarmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, gelecek sezon altyapıdan bazı futbolcuları A takıma çıkarmaya hazırlanıyor.  Siyah-beyazlılarda yeni dönemde birçok genç oyuncu, Sergen Yalçın’ın kendisiyle ilgili vereceği kararı bekliyor. Beşiktaş altyapısında forma giyen genç kanat oyuncusu İlkay İşler de o isimlerden biri. Genç futbolcuyu, sizler için mercek altına aldık. İşte eksisiyle, artısıyla İlkay İşler!

İlkay İşler, geleceğe umut ile bakıyor

Beşiktaş altyapısında 11 yılı deviren İlkay İşler, siyah-beyazlı camiaya karşı hissettiği aidiyet duygusu ile ön plana çıkıyor. Futbol karakterini geliştirmeye çalıştığı dönemlerde babası Kamil İşler’in bir maganda kurşunu nedeniyle hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşayan ve amcası da bir kaleci olan İlkay İşler, geleceğe umutla bakıyor.

Yabancı oyunculara duyulan güven…

Genç Milli Takımlar seviyesine ulaşmayı başaran İlkay İşler,  Abdullah Avcı döneminde gelen yeni sisteme adapte olmaya çalışmış ve Avcı’nın yakın ilgisini hissetmiş bir isim. Futbolcu, kendilerine güvenen birileri olduğunda ‘parlayacak’ isimler olduğuna inanıyor. Genç oyuncu, dışarıdan transfer edilen futbolculara daha çok güvenildiği için biraz hüzünlü.

Önce Beşiktaş, sonra İngiltere ya da İspanya Ligi hedefi

İlkay İşler’in Beşiktaş ile 2022 yılına kadar süren bir kontratı bulunuyor. Genç futbolcunun ilk hedefi hayalini kurduğu A takım ile Vodafone Park Stadı’nın çimlerine çıkabilmek. Beşiktaş’ta başarılı olduktan sonra ise Premier Lig ve İspanya Ligi'nde oynamak gibi bir hayali var.

İlkay İşler’in idolü kim?

Futbolunu geliştirebilmek için özel hocalarla da çalışan İlkay İşler, Ronaldinho, Messi ve Eden Hazard gibi Avrupa futbolundan isimleri örnek alıyor. Tek handikabı ise maç içindeki temposunu ayarlama konusunda yaşadığı sıkıntılar. Bunu da A takım ile yapacağı çalışmalarla aşacağı fikrini taşıyor.

İlkay İşler’in onu farklı kılan özellikleri neler?

İlkay İşler’in en önemli özelliklerinden biri her iki ayağını da kullanabiliyor olması. 19 yaşında ve 1.72 boyundaki futbolcu, orta sahanın sağında ve solunda görev alabiliyor. Beşiktaş’ın alt yaş kategorilerinde başarılı maçlara imza atan İlkay İşler, U-19 ekibinde de takımı ateşleyen futbolculardan biri olarak belirtiliyor.

İlkay’ı Beşiktaş’a kazandıran isim: Emrah Bayraktar

İlkay İşler’i Beşiktaş’a kazandıran Emrah Bayraktar, futbolcuyla ilgili görüşlerini Ajansspor’a anlattı. Türk futboluna hem Beşiktaş hem de Galatasaray altyapısında görev aldığı dönemde birçok genç yeteneği armağan eden Bayraktar, İlkay İşler’in iyi bir geleceğe sahip olabileceği görüşünde.

Bayraktar’ın gözünden İlkay İşler…

Bayraktar, “Kartal şu anda A takımda. Kartal’a çok benzer bir oyuncu. Bilekleri biraz yumuşak. Çalım atma yeteneği var. Fakat; fiziksel olarak kuvvetlenmesi gerekiyor. A takım ile antrenman yerse daha iyi ve kuvvetli bir oyuncu haline gelebilir. Ciddi potansiyeli olan bir isim. Genç yeteneklerin tecrübe ve özgüvene ihtiyacı vardır. Şu anda İlkay İşler, TFF 1. Lig’de çok rahat oynar. Beşiktaş adına gelecek vadeden bir isim” ifadelerini kullandı.

Ajansspor.com 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI