Beşiktaş'a İranlı Golcü

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... Beşiktaş, Fransız ekibi Amiens’in İranlı golcüsü Saman Ghoddos için nabız yokluyor.

Beşiktaş, Fransız ekibi Amiens’in İranlı golcüsü Saman Ghoddos için nabız yokluyor. Yönetim, 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için temaslara başladı. Sezon sonunda kadrosunda büyük bir değişime gitmeye hazırlanan Beşiktaş, forvet hattı için de girişimlerini hızlandırdı. Beşiktaş’ın, Aytemiz Alanyaspor’lu Papiss Cisse’ye ek olarak hücum hattında Fransız ekibi Amiens’in İranlı golcüsü Saman Ghoddos için de görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

Amiens’e 2 yıl önce 4 milyon Euro karşılığında İsveç ekibi Östersund’dan transfer olan 26 yaşındaki Saman Ghoddos, Fransız kulübünde 35 maçta 5 gol kaydetti. Beşiktaş, Fransız kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bu bulunan futbolcuyu, kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. 

Saman Ghoddos, forvet hattına ek olarak orta sahanın sol ve sağ bölgelerinde forma giyebiliyor.

Gökmen Özcan - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI