Beşiktaş'a İsviçre çakısı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş, Christian Fassnacht transferi için geri sayıma geçti. Young Boys’ta top koşturan 28 yaşındaki kanat oyuncusuyla her konuda el sıkışan Beşiktaşlı yöneticilerin, İsviçre kulübüyle anlaşmaya da çok yaklaştığı belirledi. Kulüplerin bonservis bedeli konusundaki son pürüzleri ortadan kaldırması halinde transferin önünde engel kalmayacak. Teknik Direktör Valerine Ismael’in kadrosunda görmek istediği Christian Fassnacht’la 3 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor

TAYYİP’E ALTERNATİF EMRECAN
Savunmasını yerli bir stoperle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Tayyip Talha Sanuç için Adana Demirspor’la görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, 22 yaşındaki başarılı futbolcuyu makul bir bonservis karşılığında kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. Kartal’ın, İstanbulspor’un genç stoperi Emrecan Uzunhan’la da ciddi olarak ilgilendiği belirlendi. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, 21 yaşındaki başarılı futbolcunun transferi için İstanbulspor Başkanı Ömer Sarıalioğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Tayyip Talha veya Emrecan’ı transfer etmek isteyen Başkan Çebi’nin temaslarını sıklaştıracağı da aktarıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI