Beşiktaş'a Javi Montero piyangosu

Beşiktaş'ın Sürpriz Yıldızı Javi Montero İçin Avrupa Takımları Sıraya Girdi

Beşiktaş'tan kiralık olarak Primeira Liga ekibi Arouca'ya giden sol stoper Francisco Montero, adeta fırtına gibi bir sezon geçirdi. 25 yaşındaki oyuncu, Portekiz Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatini çekti ve birçok kulübün radarına girdi.


Beşiktaş'ın Sürpriz Yıldızı: Javi Montero

Arouca forması altında 25 maçta 2230 dakika sahada kalan Javi Montero, sol stoper mevkisinde gösterdiği etkileyici performansla adından söz ettirdi. Bu performansıyla Avrupa Kupaları'na katılma yolunda avantaj elde eden Arouca'nın en dikkat çeken oyuncularından biri oldu.

Avrupa Takımlarının İlgisi

Şampiyonluk yarışında geride kalan Porto ve Atletico Madrid'in, Javi Montero için teklif yaptığı iddia edildi. Porto'nun Carmo'nun yerine, Atletico Madrid'in ise Hermoso'nun ayrılması durumunda sol stoper rotasyonu için Montero'yu istediği belirtiliyor.


Beşiktaş durum değerlendirmesinde 

Javi Montero'nun menajeri, Beşiktaş ile temas kurarak futbolcu için fiyat belirlemesini istedi. Beşiktaş yönetimi, bu tekliflerin ardından Montero için 8-10 milyon euro arasında bir fiyat belirledi. Ancak belirlenecek rakamın, talip olan takımların geri çekilmesine neden olabileceği konuşuluyor.

Şu an itibariyle, Atletico Madrid veya Porto'dan teklif gelmesi durumunda görüşmelere başlanması kararı alınmış durumda. Beşiktaş'ın, Montero'nun transferi konusunda gelecek adımları yakından takip edilecek.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI