Beşiktaş'a kule stoper

Beşiktaş, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.

Beşiktaş, Güçlü Bir Stoper İçin Harekete Geçiyor!

Beşiktaş, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Avusturya Milli Takımı'nda başarılı performans sergileyen 1.90 metre boyundaki genç yıldızı Leopold Querfeld'i listesine ekleyen siyah-beyazlı ekip, transfer için çalışmalara başladı.

Yeni Sezonda Hedef Büyük: Querfeld Beşiktaş'ta!

Yaşanan hayal kırıklıklarını unutturmayı amaçlayan Beşiktaş, transferde titiz bir çalışma yürütüyor. Önemli yetenekleri takibe alan kulüp gözlemcileri, Rapid Wien'de başarılı performansıyla dikkat çeken genç stoper Querfeld'i yakından takip ediyor.


Querfeld Transferi İçin Adım Atıldı

Rapid Wien'de kritik bir rol üstlenen Querfeld için Beşiktaş'tan ön temaslar başladı. Bugün Türkiye karşısında milli formayla sahada olması beklenen genç savunmacı hakkında detaylı bir rapor hazırlanacak.

Alman Takımları da İlgileniyor

Querfeld'in performansı sadece Beşiktaş'ı değil, Alman takımlarını da cezbetmiş durumda. Bu sezon 30 maçta forma giyen ve 2715 dakika süre alan Querfeld, 3 gol atarken, 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Querfeld Kimdir?

Rapid Wien altyapısından yetişen Querfeld, A Takım'da çeşitli mevkilerde görev yapabilen bir oyuncu. Avusturya Milli Takımı'na çağrılan genç yetenek, alt yaş milli takımlarında da önemli bir rol oynadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI