Beşiktaş'a Lens Müjdesi

Beşiktaş'ta teknik ekip ve yönetimin ortak kararıyla kadro dışı bırakılan Jeremain Lens, transfer döneminde Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmamıştı.

Etkisiz performansı sebebiyle takımla ilişkisi kesilen ve bireysel olarak çalışmalarını ayrı sahada sürdüren Hollandalı kanat oyuncusuna talip çıktı. 2.2 milyon Euro’luk maaşı ve 2022 yılına kadar devam eden kontratı sebebiyle Beşiktaş’ta oynamasa da kalmaya sıcak bakan 32 yaşındaki futbolcuya, Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova teklif yaptı. Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Rus temsilcisinin, Lens’i Ocak ayında bedelsiz olarak kiralamak istediğini menajerler aracılığıyla Beşiktaş Yönetimi'ne ilettiği belirtildi. Yönetimin de bu öneriye jet yanıt verip kabul ettiği ve Spartak Moskova kulübü yetkililerine de bu oyuncuyla transferi için görüşme konusunda izin verdiği bildirildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI