Beşiktaş'a Ndidi'den İyi Haber

Wilfred Ndidi, sakatlığını geride bırakarak takımla antrenmanlara başladı.

Beşiktaş'ta Wilfred Ndidi'den sevindirici haber geldi. Nijeryalı orta saha oyuncusu sakatlığını atlatarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik heyet, deneyimli futbolcunun dönüşüyle rahat bir nefes aldı.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde yüzleri güldüren gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Wilfred Ndidi, iyileşerek yeniden takım antrenmanlarına katıldı ve teknik heyete moral verdi.

Ndidi sahalara döndü

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sevindirici bir gelişme yaşandı.

Nijeryalı orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi, yaşadığı sakatlığı tamamen atlatarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Deneyimli futbolcunun antrenmanlara dönüşü teknik ekip ve taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Teknik heyetin eli güçlendi

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun orta saha planlamasında önemli bir yere sahip olan Ndidi'nin yeniden takıma katılması, siyah-beyazlı ekibin alternatiflerini artırdı.

Deneyimli futbolcunun kısa süre içerisinde tam maç kondisyonuna ulaşması hedefleniyor.

Geçen sezon 31 maçta forma giydi

Wilfred Ndidi, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 31 resmi karşılaşmada görev yaptı.

Nijeryalı orta saha, bu süreçte 2 gol kaydederek hem savunmadaki katkısıyla hem de mücadeleci oyunuyla takımın önemli isimlerinden biri olmayı başardı.

Gözler yeni sezona çevrildi

Beşiktaş'ta sakatlığını geride bırakan Ndidi'nin, yeni sezonda orta sahadaki performansıyla takımın en önemli kozlarından biri olması bekleniyor.

Teknik heyetin, oyuncunun fiziksel durumunu yakından takip ederek forma planlamasını buna göre yapacağı öğrenildi.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI