Beşiktaş'a Nuri Şahin müjdesi

Alman basını duyurdu: beşiktaş'a Nuri Şahin müjdezi

Trendyol Süper Lig'in Kapanış Maçında Beşiktaş Kasımpaşa'ya Mağlup Oldu, Yeni Teknik Direktör Çalışmaları Devam Ediyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in kapanış maçında dün akşam deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlı kulüp, yeni teknik direktör arayışlarına hız kazandırdı. Nuri Şahin'in Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında olduğu biliniyor ve bu konuda yeni gelişmeler yaşandı.


Beşiktaş'ta Nuri Şahin Müjdesi! Avrupa Basını Duyurdu

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek sezonu mutlu bitiren Beşiktaş, yeni sezonun planlaması için düğmeye bastı. İlk hedef, yeni teknik direktörü takımın başına getirmek. Başkan Hasan Arat, yeni hocanın sezon bittikten sonra açıklanacağını belirtmişti. Kara Kartal'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Nuri Şahin ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.


Feyenoord, Nuri Şahin'den Vazgeçti

Adı Beşiktaş ile anılan Antalyaspor'un eski teknik direktörü Nuri Şahin, aynı zamanda Feyenoord ile de anılıyordu. Ancak Hollanda basını 1908.nl'de yer alan habere göre Feyenoord, genç teknik adamdan vazgeçti. Haberde, "Feyenoord'un Liverpool'a giden baş antrenörü Arne Slot'un yerine arayışları yurt dışında kesin olarak sona erdi. Henüz somut bir hareket yok ancak liste gittikçe kısalıyor. Nihai seçim yapıldığında ve kulüp, Slot'un halefini bulduğunda açıklama yapılabilir." ifadelerine yer verildi.


'Gündemden Düşmüş Görünüyor'

İçeriden gelen bilgilere göre, kısa listede Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske'nin adı kesinlikle yer alıyor. Ancak henüz resmi bir teklif yapılmadı. Kulüp ve Priske bir keşif ve araştırma aşamasında. Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü Nuri Şahin'in ismi de gündemden düşmüş görünüyor. Feyenoord yaklaşık bir hafta içinde yeni bir baş antrenör sunmayı umuyor, ancak önce somutlaşması gerekiyor.


Hasan Arat'tan Nuri Şahin Yanıtı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, mayıs ayının başında Almanya dönüşünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Borussia Dortmund Yardımcı Antrenörü Nuri Şahin'le bir görüşme yapılıp yapılmadığı yönündeki soruya, "Biz herkesle görüşüyoruz. Spesifik kişilere indirmeyin. Yerli, yabancı herkesle görüşüyoruz. Türkiye'de kupa aşamasına gelene kadar resmi bir görüşme düşünmüyoruz. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan herkesle görüşüp bize projelerini sunmalarını isteyeceğiz. Beşiktaş değişikliğe gitmek zorunda. Bu da teknik direktörün bize vizyon koymasıyla ilgili" cevabını verdi.

Fanatik 








EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI