Beşiktaş'a pahalı geldi

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılar, bir süre önce gündemine aldığı Roberto Pereyra'yı pahalı buldu ve transferinden vazgeçti. İşte ayrıntılar... (BJK Haber transfer)

Beşiktaş, gelecek sezon takımı güçlendirmek için çalışmalar yaparken, 4 koldan en iyi faydamaliyet verimi alacağı ismi bulmaya çalışıyor.

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın, gündemine gelen orta saha oyuncusu Roberto Pereyra'nın maliyeti fazla bulundu.

Oyuncunun menajeri Pastorello, Türkiye'ye Stefan de Vrij ile ilgili olarak Fenerbahçe ve Galatasaray özelinde görüşmeler yapmak için gelirken Beşiktaş'ı da ziyaret etti. Ancak gündem Vrij olmadı.

Siyah-beyazlılar, Udinese ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Arjantinli hakkında bilgi aldı.

Oyuncunun 3 milyon euro yıllık ücret talebi olduğu söylenince rakam çok fazla bulundu. Pereyra ismi gündemden düştü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI